Virtual Classroom

Virtual Classroom

Virtual Classroom

Groeien met persoonlijke aandacht bij Holland Opleidingen – Virtual Classroom.

Bij Holland Opleidingen – Virtual Classroom studeer je volledig online via een online videoverbinding. Het nieuws lezen we online, kleding shoppen we online, bankieren doen we online. Waarom dan niet online studeren?

Wij zien als opleidingsinstituut volop kansen in online studeren. Daarom studeer je bij Holland Opleidingen – Virtual Classroom online in kleine groepen, via een videoverbinding zoals Zoom, Skype of Microsoft Teams. De groepen zijn niet groter dan 8 personen. Daardoor is er voor iedere cursist voldoende aandacht. Via de online videoverbinding geven onze bevlogen en ervaren vakdocenten de studiebijeenkomsten met veel enthousiasme. Je maakt allerlei opdrachten en cases. Wanneer je vragen hebt, kun je die stellen aan de docent.

Voor iedere online bijeenkomst is het noodzakelijk om je voor te bereiden. De datums van de online bijeenkomsten zijn van tevoren vastgesteld, zo weet je precies wanneer je de studiebijeenkomsten kunt volgen. Het grote voordeel van de online studiebijeenkomsten is dat het een hoop reistijd scheelt. Die tijd kun je weer gebruiken voor het maken van je opdrachten.

Methode van studeren

Tijdens de online bijeenkomsten wordt de gegeven theorie altijd gekoppeld aan praktijksituaties. Zo kun je de theorie toepasbaar maken voor jouw eigen werkomgeving. Ook als je niet werkzaam bent, wordt er gekeken naar een passende vertaalslag van de theorie naar de praktijk.

Verbeterplan Praktijk-Case

Iedere gevolgde module rond je aan het einde af met een Verbeterplan Praktijk-Case. Je schrijft een Verbeterplan Praktijk-Case om aan te tonen dat je de theorie onder de knie hebt en de theorie toepasbaar kunt maken voor de dagelijkse praktijk. Het Verbeterplan schrijf je in de meeste gevallen voor jouw werkgever. Wanneer je niet werkzaam bent, kan er naar een geschikt alternatief gekeken worden. Op basis van je geschreven Verbeterplan Praktijk-Case kan je namelijk de opdrachtgever overtuigen zodat je de conclusies en aanbevelingen door kunt voeren in de organisatie.

Virtual Classroom

Bij Holland Opleidingen - Virtual Classroom krijg je 100% startgarantie, betaal je géén inschrijfgeld en staat de praktijk centraal.

Over ons

Het nieuws lezen, kleding shoppen, bankzaken regelen of nog even je vriend/in een appje sturen? tegenwoordig doen we alles online. Daar spelen wij bij Holland Opleidingen – Virtual Classroom graag op in. Je studeert bij ons volledig online via een online videoverbinding.

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?