Bootcamp

Bootcamp

Je gekozen filters

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype
Toon meer

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties
Toon meer

ERKENNING

Erkenning
Logistiek Management omvat het managen van de ontvangst, opslag en vervoeren van goederen. Het gaat hierbij om goederen- en informatiestromen.
Gedurende deze opleiding krijg je een goed beeld van de vakgebieden bedrijf
Wanneer jij werkzaam bent als manager van een magazijn, ben je verantwoordelijk voor alle facetten van magazijnbeheer. Onder andere operationele taken, lay-out van het magazijn, voorraden en opslag vallen onder jouw verantwoordelijkheid.
Wanneer je werkzaam bent als accountmanager of salesmanager, is het belangrijk goed uit te zoeken wat de (achterliggende) behoeften zijn van jouw potentiële klanten.  Je komt met oplossingen die de klant verder brengen. Aan de andere kant heb je ook te maken met je eigen doelstellingen en strategie.
Deze HBO workshop leer je de basis van Administratie en Rapportages
Workshop Situationeel Leiderschap (Klassikaal)
Ben jij een ondernemer die zich wil blijven ontwikkelen op hoger niveau? Wil jij weten hoe strategic management en strategic process management je kunnen helpen in strategisch ondernemerschap op Post-HBO niveau?
Een leuke baan als commercieel medewerker. Uitdaging zoeken als verkoper. De praktijkopleiding Sales geeft u de juiste handvatten om deze functies te kunnen vervullen.
Ben je op zoek naar inspiratie binnen small business en ondernemerschap? Wi
Als juridisch administratief dienstverlener combineer jij een administratieve baan met een compleet juridisch palet aan taken en kennis.
Als middle manager ben je de spil tussen het uitvoerend personeel en de directie. Hiervoor dien je over diverse vaardigheden te beschikken, zodat je de juiste tussenpersoon bent, voor beide partijen.
Wil jij weten hoe de financiële aspecten in organisaties werken? Wil je meer inzicht verkrijgen in bedrijfseconomie?

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?