Incompany

Uw strategische partner voor opleidingen, trainingen en workshops!

Holland Opleidingen Groep heeft een compleet opleidings- en trainingsprogramma voor ieder type organisatie. Naast het ruime aanbod van opleidingen op MBO-, MHBO-, HBO- en Post-HBO niveau, bieden wij ook een breed assortiment van vaardigheidstrainingen aan. Holland Opleidingen Groep is tevens de grootste aanbieder van workshops. Holland Opleidingen Groep heeft veel ervaring met het verzorgen van deze programma’s binnen organisaties, het op maat maken van opleidingstrajecten, het inrichten van toonaangevende opleidingshuizen en het ontwikkelen van unieke combinaties van interne trainingen en praktijkgerichte opleidingen met fiscale voordelen.

Professionele aanpak met de voordelen van een groot aanbod

Wij kunnen ons aanbod van opleidingen en trainingen aanpassen op uw organisatie en medewerkers. Hierdoor sluiten de opleidingen, trainingen en workshops naadloos aan op de missie en visie van uw organisatie. Deze professionele aanpak heeft ertoe geleid dat veel organisaties Holland Opleidingen Groep inmiddels naar volle tevredenheid en op grote schaal inzetten voor de invulling van de meest uiteenlopende opleidingsvraagstukken.

Incompany trainingen en workshops

Voor incompany trainingen en workshops vindt u in Holland Opleidingen Groep een professionele partner. Alle opleidingen, trainingen en workshops die u op deze website vindt, kunnen we binnen uw organisatie uitvoeren. Holland Opleidingen Groep verzorgt binnen veel organisaties vaardigheidstrainingen en complete leergangen. Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemers zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat onze incompany aanpak als bijzonder effectief wordt getypeerd en duurzaam rendement op levert. U zult onze werkwijze als prettig en uiterst professioneel ervaren.

Professionele opleidingen op maat

Holland opleidingen Groep biedt de mogelijkheid om de opleidingen op verschillende niveaus op maat binnen uw organisatie te ontwikkelen en te verzorgen. Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én voor uw organisatie. U kunt ook een deel van een volledig MBO-, MHBO-, HBO- en Post-HBO programma intern uit laten voeren. Dit is beslist uniek. De ruime ervaring van Holland Opleidingen Groep op het gebied van bedrijfsopleidingen resulteert in maximale flexibiliteit, die samengaat met het waarborgen van professionele kwaliteit. Onze ervaren adviseurs bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie. Holland Opleidingen Groep is gespecialiseerd in het begeleiden van uw organisatie bij opleidingsvraagstukken. Daarbij zijn uw organisatie en uw specifieke vraag het uitgangspunt. Vervolgens ontwikkelen we een praktijkgerichte aanpak waarbij we de optimale combinatie maken van alle instrumenten die we als grote bedrijfsopleider in Nederland tot onze beschikking hebben:

  • Competentiechecks
  • Verkorte leerroutes naar MBO- en HBO-Leergangen
  • Gunstige financieringsmogelijkheden
  • Competentiegerichte trainingsprogramma’s op maat
  • Managementdevelopment
  • Professionele coachingstrajecten
  • Compleet ingerichte opleidingshuizen

Deze aanpak is gericht op het professionaliseren van uw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers, of op welke opleidingsdoelstelling dan ook. Daarbij maken we graag slimme combinaties van maatwerkprogramma’s en het ruime open programma van Holland Opleidingen Groep. Dat biedt dikwijls optimale flexibiliteit en maakt het samenwerken ook interessant voor kleinere organisaties.

Fiscale voordelen optimaal gebruiken

Holland Opleidingen Groep wijst een groot aantal organisaties op de mogelijkheden voor een optimale benutting van belastingvermindering voor opleidingsdoeleinden.

Strategie van de organisatie in relatie tot opleiden

In de meeste gevallen staan de opleidingsvraagstukken niet op zichzelf. Een opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel. Holland Opleidingen Groep is zeer succesvol in het koppelen van organisatieontwikkeling en zorgvuldig ontwikkelde opleidingstrajecten. Zo leveren opleidingen altijd een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van uw organisatie. Voor verschillende organisaties hebben we volledige opleidingshuizen ontwikkeld, waarbij we professionele leerlijnen met fiscale voordelen laten aansluiten bij uw functiehuis en waarvan we de onderdelen zelf invullen, met uw eigen trainers of soms met andere al door u geselecteerde partners. Wat uw opleidingsvraag ook is, Holland Opleidingen Groep biedt belangrijke toegevoegde waarde.

Advies

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze ervaren adviseurs via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 088 - 4 202 202.

Contact

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 202

U kunt ons ook een e-mail sturen of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Algemene informatie