Over Holland Opleidingen Groep

Visie

Holland Opleidingen Groep is een vooruitstrevende onderneming die zich op een innovatieve en professionele manier bezighoudt met opleiden, trainen en coachen. Wij streven ernaar om de meeste toegevoegde waarde te geven in ons vakgebied.

Holland Opleidingen Groep biedt opleidingen aan voor zowel het bedrijfsleven, non-profit als de overheid. Holland Opleidingen Groep heeft ervoor gekozen om meetbare resultaten te bereiken bij de deelnemers, waarbij er toegevoegde waarde ontstaat voor zowel de deelnemers als de eigen organisatie van de deelnemers.

Holland Opleidingen Groep wil zich concreet onderscheiden van andere opleiders in de markt door iedere deelnemer een persoonlijke studiebegeleider aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat dit unieke concept het beste rendement oplevert.

Missie

Holland Opleidingen Groep ontleent haar bestaansrecht door het aanbieden van resultaatgerichtte, kwalitatief hoogstaande opleidingen en trainingen aan haar klanten. Zij doet dat door te excelleren in elke opleiding en training.

Door zoveel mogelijk aan te sluiten op de behoefte en verwachtingen van de klant, ontstaat er een gewenst eindresultaat. Holland Opleidingen Groep streeft naar een relatie die bepaald wordt door een persoonlijke benadering. Customer intimacy staat daarbij centraal.

Daarnaast streeft Holland Opleidingen Groep ernaar om voor iedere deelnemer en/of organisatie toegankelijk te zijn voor een passende opleiding en training.

  • Kernwaarden
  • Persoonlijk
  • Betrokkenheid
  • Inspirerend
  • Respectvol
  • Betrouwbaar

Contact

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 202

U kunt ons ook een e-mail sturen of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Algemene informatie