Studie met Coaching

Studie met Coaching

Je gekozen filters

NIVEAU

niveau opleiding checkbox
Toon meer

STUDIETYPE

Studietype
Toon meer

VAKGEBIED

Vakgebied
Toon meer

PRIJS

Prijsfilter - slider
Prijsfilter - inputs

LOCATIE

Locaties
Toon meer

ERKENNING

Erkenning
Deze workshop is bedoeld om kennis te maken met de financiën van een organi
De wetenschap die handel in goederen en diensten door onderneming en de financiële kant van de onderneming bestudeert, wordt bedrijfseconomie genoemd. De vakgebieden economie en bedrijfskunde komen hier samen.
Wilt u zich specialiseren op het vakgebied Rechten? Met deze opleiding leer
Werk je jezelf een slag in de rondte en verkeer je toch constant in tijdnood? Vragen vrienden en familie jouw aandacht, terwijl je nauwelijks aan jezelf toekomt? Dat kan anders. Niet met tips of ‘handige’ trucjes die niets aan de kern van het probleem veranderen, maar door middel van een heldere methode gebaseerd op principes.
Heb jij aan het einde van de dag nog stapels werk liggen? Heb jij moeite met het stellen van prioriteiten?
Bedrijven en organisaties zijn continu in beweging en veranderen vaak. Je kunt hierbij denken aan technologische veranderingen, maar ook aan organisatorische veranderingen. Om deze veranderingen goed door te kunnen voeren, zijn er veel verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden.
Wil jij bedrijfskunde studeren en leidinggeven procesmanagement, financieel management studeren
Ben jij verantwoordelijk voor het inkopen van producten en/of diensten binnen jouw organisatie? Wil jij je kennis over het managen van inkoop op strategisch niveau verbreden?
Gedurende deze workshop ga je aan de slag met de basiselementen van administratie en het opstellen van rapportages van een bedrijf. Naast het ontwikkelen en opstellen van deze administratie, komen ook praktijkoefeningen aan bod.
Wil jij richting en invulling kunnen geven aan bestuurlijk leiderschap?
Wil jij weten hoe je effectief leiding geeft binnen de overheid? Over welke vaardigheden dien je te beschikken als leidinggevende binnen een overheidsorganisatie? Door het volgen van de Basisopleiding Management voor de Overheid beschik jij over de kennis en vaardigheden die belangrijk zijn als leidinggevende.
Het kennen en willen verbeteren van jouw eigen kwaliteiten is essentieel voor jouw persoonlijke effectiviteit. De kern van persoonlijke effectiviteit is planning en prioriteiten stellen. Wil jij leren hoe jij juiste keuzes maakt? Wil jij meer voor jezelf opkomen en wil jij jouw beschikbare tijd effectief indelen?

Recent bekeken

Geen recent bekeken opleidingen gevonden.

Heb je behoefte aan persoonlijk studieadvies?