Blended learning

Veelgestelde vragen - Blended learning

Inschrijvingen

Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor de voorwaarden van het annuleren van jouw opleiding, workshop of training.

Zodra jij een bevestiging van ons hebt ontvangen, is jouw inschrijving definitief.

Studiemateriaal

Wij werken met het meest actuele studiemateriaal.

Twee tot drie weken voor de start van je opleiding ontvang je het studiemateriaal. Wanneer je opleiding uit meerdere modules bestaat, ontvang je het lesmateriaal per module. Bij workshops zul je vooraf geen lesmateriaal ontvangen.

Duur van de opleiding

Een opleiding van een half jaar bestaat uit 2 modules. Een opleiding van een jaar bestaat uit 4 modules. Een 2-jarige opleiding bestaat uit 8 modules. Je ontvangt steeds per module het studiemateriaal. Na het volgen en afronden van alle modules van je opleiding, ontvang je het bijbehorende diploma.

Een opleiding van 6 maanden, dien je binnen 1 jaar volledig afgerond te hebben.
Een opleiding van 1 jaar, dien je binnen 2 jaar afgerond te hebben. Een opleiding van 2 jaar, dien je binnen 3 jaar volledig afgerond te hebben. Dit is van belang zodat je de verbanden tussen verschillende onderwerpen blijft zien en je de behandelde stof op juiste wijze toe kan passen in het verbeterplan.

Locaties

Holland Opleidingen Groep heeft 14 lesplaatsen door heel Nederland waar je een opleiding, training of workshop kunt volgen. Omdat wij 100% startgarantie bieden, gaat de opleiding altijd door wanneer je je hebt ingeschreven. Zo’n 2 weken voor de start van de opleiding, training of workshop nemen wij contact met je op om de exacte locatie met je te bespreken. Je kunt je inschrijven voor een opleiding, training of workshop in de volgende steden:

 • Alkmaar
 • Amsterdam
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Enschede
 • Groningen
 • Leeuwarden
 • Maastricht
 • Rotterdam
 • Utrecht
 • Venlo
 • Zwolle

Diploma en Certificaat

Wanneer je effectief deel hebt genomen aan een workshop of training, ontvang je binnen 3 weken een certificaat. Wanneer je de modules van een opleiding met een positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je binnen 3 weken jouw diploma.

Na het volgen van je laatste les, heb je nog 3 weken de tijd om je verbeterplan in te leveren. Na ontvangst van je verbeterplan, zal de examencommissie binnen 3 weken je verbeterplan beoordelen. De beoordeling ontvang je per mail.

Omdat we bewust bezig zijn met een gezonde leefomgeving en een beter milieu, sturen wij een online versie van het diploma toe.

Tarieven

Al onze prijzen zijn all-in. Dit betekent dat er geen bijkomende kosten zijn.

Al onze opleidingen, trainingen en workshops zijn belast met 21% BTW.

Vooropleiding

Aan de opleidingen van het niveau MBO, MHBO en HBO worden geen eisen gesteld. Indien je twijfelt over het instapniveau, dan kun je contact opnemen met de afdeling Advies & Voorlichting, zodat zij kunnen adviseren welk niveau het beste bij je past.

Wanneer je kiest voor een Post-HBO opleiding dien jij in het bezit te zijn van een HBO-diploma of van aantoonbare werkervaring op HBO-niveau.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Holland Opleidingen Groep plant voorafgaand aan diverse startmomenten meerdere voorlichtingsbijeenkomsten in. Tijdens deze bijeenkomst kun je persoonlijk opleidingsadvies ontvangen van één van onze ervaren docenten en kun je al je vragen stellen over onze organisatie, onze werkwijze of over een specifieke opleiding, training of workshop. De bijeenkomsten vinden plaats in Business Center Steenwijk.

'Holland Opleidingen Groep Groeit' Campagne

Vanaf 2020 planten wij voor iedere nieuwe inschrijving een boom.

Er zijn 2 plantmomenten, in het voorjaar en in het najaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van je eigen Holland Opleidingen Groep boom en houd in de gaten hoe het bos groeit!

Verbeterplan

Je kunt je eindopdracht éénmaal kosteloos herkansen. Mocht je eindopdracht voor een tweede keer onvoldoende beoordeeld zijn, dan kun je tegen betaling nog een keer herkansen.

Staat je vraag er niet tussen?

Is uw vraag nog niet beantwoord? Stuur uw vraag dan direct op. Wij helpen u graag.

 • Hidden

Behoefte aan persoonlijk advies?

Wil je graag studieadvies of wil je meer weten over onze incompany en consultancy mogelijkheden?