Je studiekeuze:

Je hebt nog geen opleiding gekozen.

Online voorlichtingsbijeenkomst donderdag 16 juli 2020 

Heb jij behoefte aan persoonlijk opleidingsadvies? Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over een bepaalde opleiding, training of workshop? In verband met het corona virus kunnen onze voorlichtingsbijeenkomsten op het hoofdkantoor tijdelijk niet doorgaan, maar hier komt een online adviesgesprek voor in de plaats!

Wil jij een online gesprek voeren met één van onze adviseurs, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!  Er zal een adviseur aan je gekoppeld worden waarmee je op afspraak, persoonlijk opleidingsadvies kunt ontvangen. Dus heb jij hulp nodig bij het kiezen van een opleiding, of wil je even sparren met een ervaren adviseur? Plan dan een afspraak in!

De online bijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 juli. Tussen 13:00 en 17:00 kun je een afspraak inplannen.

 

Naast onze voorlichtingsbijeenkomsten is het altijd mogelijk om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen! 

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRSVG keurmerk

CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG