5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

Een boom planten bij elke inschrijving

Ben jij ook bewust bezig met het maken van duurzame keuzes? Vind je het belangrijk beslissingen te maken op basis van het milieu? Milieubewuste keuzes maken is van steeds groter belang. Daarbij staat Holland Opleidingen Groep voor ‘Groeien met persoonlijke aandacht’. Hier willen wij een nieuwe dimensie aan geven.

boompje op hand 250Daarom introduceren wij: Holland Opleidingen Groep Groeit! Met een opleiding bij Holland Opleidingen Groep groei je niet alleen, maar laten we samen met jou een boom groeien! Zo willen we een positieve bijdrage leveren aan het klimaat. Want wist je dat bomen CO2 opslaan terwijl ze groeien?

Voor iedere nieuwe inschrijving plant Holland Opleidingen Groep een boom. Zo spannen wij ons in voor het milieu, en groeit het milieu met ons mee! Door het planten van bomen helpen we de CO2-uitstoot te neutraliseren. Door je in te schrijven bij Holland Opleidingen Groep, lever je dus een positieve bijdrage aan het klimaat! Op deze manier levert je inschrijving een positieve bijdrage aan een gezond klimaat en een beter milieu.

Wil je zelf groeien én een bijdrage leveren aan een gezond klimaat? Schrijf je dan nú in.

Holland Opleidingen Groep wil zich inspannend voor een gezonde leefomgeving van haar cursisten. We zijn begaan met onze omgeving en willen graag iets voor onze omgeving doen, waardoor onze cursisten prettiger kunnen leven én daardoor prettiger kunnen leren. Door de bomen te planten spannen wij ons in om een gezond klimaat een handje te helpen. De ontwikkeling van onze cursisten en de omgeving willen wij helpen door op die manier een gezond(er) leefklimaat te bieden.

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG