5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

Groeien met persoonlijke aandacht

Persoonlijke en professionele groei kan alleen ontstaan door tijd en aandacht te geven aan diegene die zich wil ontwikkelen. Holland Opleidingen Groep beschouwt persoonlijke aandacht dan ook als een essentieel element voor het behalen van doelstellingen en biedt interactieve lessen waarin ruimte is voor (eigen) praktijkvoorbeelden en een unieke vorm van persoonlijke studiebegeleiding.

Tijdens de opleidingen, trainingen en workshops van Holland Opleidingen Groep zorgen ervaren docenten voor levendige lessen waarin het toepassen van theorie in de dagelijkse praktijk centraal staat. Leren door doen en groeien door ervaring, dat is wat telt.

Uniek begeleidingsconcept

Opleidingen van Holland Opleidingen Groep bestaan uit twee of meer modules die elk worden afgesloten met een Verbeterplan Praktijk Case©. Het schrijven van dit plan vraagt specifieke vaardigheden die zowel tijdens als buiten de les ontwikkeld worden. Om ook een maximaal rendement uit het Verbeterplan Praktijk Case© te behalen, krijgt elke deelnemer per module een persoonlijke studiebegeleider.

De studiebegeleider bewaakt samen met de deelnemer de voortgang van de studie en de Verbeterplan Praktijk-Case©. Daarnaast is de studiebegeleider per module 2 uur beschikbaar voor aanvullende begeleiding. De combinatie van docent én studiebegeleider is uniek in Nederland. Met deze ervaren professionals aan uw zijde behaalt u gegarandeerd een optimaal leerresultaat.

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG