Studiebegeleiding

Groeien met persoonlijke aandacht

Persoonlijke en professionele groei kan alleen ontstaan door tijd en aandacht te geven aan diegene die zich wil ontwikkelen. Holland Opleidingen Groep beschouwt persoonlijke aandacht dan ook als een essentieel element voor het behalen van doelstellingen en biedt interactieve lessen waarin ruimte is voor (eigen) praktijkvoorbeelden en een unieke vorm van persoonlijke studiebegeleiding.

Tijdens de opleidingen, trainingen en workshops van Holland Opleidingen Groep zorgen ervaren docenten voor levendige lessen waarin het toepassen van theorie in de dagelijkse praktijk centraal staat. Leren door doen en groeien door ervaring, dat is wat telt.

Uniek begeleidingsconcept

Opleidingen van Holland Opleidingen Groep bestaan uit twee of meer modules die elk worden afgesloten met een Verbeterplan Praktijk Case©. Het schrijven van dit plan vraagt specifieke vaardigheden die zowel tijdens als buiten de les ontwikkeld worden. Om ook een maximaal rendement uit het Verbeterplan Praktijk Case© te behalen, krijgt elke deelnemer per module een persoonlijke studiebegeleider.

De studiebegeleider bewaakt samen met de deelnemer de voortgang van de studie en de Verbeterplan Praktijkcase©. Daarnaast is de studiebegeleider per module 2 uur beschikbaar voor aanvullende begeleiding. De combinatie van docent én studiebegeleider is uniek in Nederland. Met deze ervaren professionals aan uw zijde behaalt u gegarandeerd een optimaal leerresultaat.

Contact

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 202

U kunt ons ook een e-mail sturen of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Algemene informatie