5 meest bekeken opleidingen:

online studyBen je niet in de gelegenheid om naar een van onze leslocaties te komen?
Geen probleem: je kunt al onze opleidingen ook online volgen!

Vanaf nu is het weer mogelijk om je aan te melden voor onze summerschool.

De hele zomer lang kun jij jezelf onderdompelen in de lesstof van jouw gewenste opleiding, training of workshop.

Waar je normaal gesproken les krijgt in groepsverband, ontvang je nu voor hetzelfde tarief, privéles van een vakdocent. Door de privéles worden de sessies van drie uur nu uitgevoerd in sessies van anderhalf uur. Zo ga je sneller door het lesstof heen en ben je eerder klaar met jouw opleiding, training of workshop. Het is zelfs mogelijk om in overleg met de docent de lessen helemaal naar jouw eigen wensen in te plannen. Jij bepaalt het tempo.

Functieomschrijving

Holland Opleidingen Groep is op zoek naar NOLOC gecertificeerde loopbaanbegeleiders.

Functieomschrijving

Holland Opleidingen Groep is op zoek naar NOLOC gecertificeerde loopbaanbegeleiders die per direct beschikbaar zijn om loopbaanadviestrajecten te verzorgen. Holland Opleidingen Groep is een opleidings- en kenniscentrum die haar cursisten laat groeien met persoonlijke aandacht. Als loopbaanbegeleider zal jij een loopbaanadviestraject verzorgen. 

Nieuw bij Holland Opleidingen Groep: er zijn ca. 100 MBO Beroepsopleidingen aan ons opleidingsaanbod toegevoegd. Er zijn diverse categorieën zoals Economie & Bedrijf, Opvoeding, Onderwijs en Sport en Techniek, waarbij je uit de niveaus 1 tot en met 4 kunt kiezen. Na het afronden van deze meerjarige opleidingen kun jij goed voorbereid aan de slag op de arbeidsmarkt! Ben je op zoek naar een opleiding zoals MBO Handhaver Toezicht en Veiligheid, MBO Verzorgende-IG of MBO Leidinggevende Hotel & Hospitality? Je vindt het complete aanbod van MBO Beroepsopleidingen hier

laughing businesswoman working in office with laptop 3756679

Groeien met persoonlijke aandacht

Holland Opleidingen Groep is dé opleider voor iedereen die wil groeien met persoonlijke aandacht. We staan voor praktijkgericht leren, waar we altijd stil staan bij jouw persoonlijke leerdoelen. Jij geeft aan waar je je op wilt focussen, waar je persoonlijke leerdoelen liggen. Waarom wil jij een bepaalde opleiding, training of workshop volgen? Bij ons staat de cursist centraal. Naast de theorie bieden we praktijkgerichte opdrachten, gericht op jouw organisatie. Zo pas je het geleerde direct toe in de praktijk.

blaadje

  • Je betaalt géén inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • 100% startgarantie van iedere opleiding en locatie
  • CRSVG erkend

Erkende kwaliteit door CRKBO- en CRSVG keurmerk

logo CRKBO 200CRVSG Maatwerk 94 CRVSG OpenLijn 92

Met steeds meer aangesloten opleiders! Lees meer over CRSVG