Nieuws

Holland Opleidingen Groep Groeit!

Ben jij ook bewust bezig met het maken van duurzame keuzes? Vind je het belangrijk beslissingen te maken op basis van het milieu? Milieubewuste keuzes maken is van steeds groter belang. Daarbij staat Holland Opleidingen Groep voor 'Groeien met persoonlijke aandacht'. Hier willen wij een nieuwe dimensie aan geven.

Daarom introduceren wij: Holland Opleidingen Groep Groeit! Met een opleiding bij Holland Opleidingen Groep groei je niet alleen, maar laten we samen met jou een boom groeien! Zo willen we een positieve bijdrage leveren aan het klimaat. Want wist je dat bomen CO2 opslaan terwijl ze groeien? 

Lees meer

Prettige feestdagen!

Team Holland Opleidingen Groep wenst u prettige feestdagen en een leerzaam 2020 toe! We hopen u in 2020 te mogen (blijven) helpen groeien mét persoonlijke aandacht.
kerstkaart holland opleidingen groep

HOG-Blog #4 Gelukkig Nieuwjaar!

De vierde HOG-Blog is vandaag gedeeld. Blog #4 gaat over de volgende stap in jouw ontwikkeling. Docent Remy schrijft over een investering in jezelf, een investering in jouw kwaliteit van werken en leven. Want ''Als je niet zeker bent van je zaak is het heel belangrijk om je talenten te ontwikkelen en kritisch te kijken naar je verbeterpunten. Heb je hele goede ideeën, maar ben je niet in staat om deze goed over te brengen aan de luisteraar? Misschien is dan een workshop/opleiding Communicatie iets voor je. Jouw talent verdient het om zichtbaar te zijn voor iedereen. Wil je de stap maken naar zelfstandig ondernemer, of ben je al zelfstandig maar heb je het gevoel dat er meer in zit? Dan is de opleiding/training Ondernemersvaardigheden wellicht een goed idee. Misschien heb jij een bepaalde opleiding nodig om in aanmerking te komen voor promotie? De tijd is nu!'' Benieuwd naar de rest van de blog? Je leest hem hier!

Nieuwe praktijkopleidingen

Er zijn ruim 20 nieuwe praktijkopleidingen zijn aan ons portfolio toegevoegd! Bij deze opleidingen zijn er zowel dagdelen gevuld met theorie, als ook praktijkbijeenkomsten, waarin verschillende cases behandeld worden. De praktijkopleidingen bestaan uit 6 dagdelen, waarvan 4 dagdelen theorie met praktijkopdrachten en 2 dagdelen gevuld worden met verschillende praktijkcases.  Benieuwd naar onze praktijkopleidingen in o.a. Logistiek, Inkoop en Bedrijfkunde? Het overzicht is hier te vinden. 

Contact

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 202 202

U kunt ons ook een e-mail sturen of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Algemene informatie